Які проекти перемогли у марафоні з розробки ігор від компанії AB Games

IMG_4968

Учасники при розробці проєктів орієнтувались на три обов’язкові критерії: технічна реалізація та працездатність гри; ідея, ігрові механіки та геймплей; графіка інтерфейсу та персонажів. Всі етапи розробки йшли під супроводом професійних менторів та лід-спеціалістів AB Games.

Після двох днів інтенсивної роботи 22 команди презентували та захистили розроблені проєкти. До оцінки проєктів та визначення переможців долучилось професійне журі.

Антон Большаков, Founder AB Games, зазначив: «Метою AB Game Jam було показати учасникам, які хочуть розробляти власні проєкти, шматочок справжнього геймдеву. Де потрібно приймати рішення, працювати в команді та йти на компроміси. У фіналі команди змогли продемонструвати нам не тільки класні ідеї, а й свої найкращі вміння та потенціал. Впевнений, що джем став для них не тільки випробуванням, а й мотивацією розвивати далі свої ідеї та напрацювання».

8 листопада були оголошені переможці AB Game Jam, які перемогли у 4 номінаціях:

1. BEST GAME — гра «V – vengeance», Денис Шуст;
  2. BEST PERFORMANCE  — гра «A Dish Served Cold», капітан Михайло Школьний;
  3. BEST ART — гра «The King’s Fall», капітан Ігор Жураковський;
  4. BEST TOPIC MATCH — гра «Silent Revolution», капітан Віталій Гордіюк;
  5. BEST PRESENTATION — гра «V for Vendetta», капітан Тимур Перепелиця.

Команди-переможці отримали грошовий приз від AB Games та цінні подарунки від партнерів заходу: графічні планшети від Wacom Ukraine, артбуки від AB Library та видавництва MAL’OPUS, квитки на конференцію Games Gathering та техніку від TrustShopUA.