Іноваційний польсько-український словник від Slovoed

Компанія Paragon Software Group, провідний розробник мультиплатформених додатків для мобільних пристроїв, представляє новий українcько-польский словник – «Polish <-> Ukrainian Slovoed Classic dictionary».

Словник призначений для учнів середньої школи, студентів, аспірантів та викладачів польської й української мов, а також щоденного спілкування. В додатку поєднуються кращі можливості сучасних мобільних словників та потреби учнів та викладачів, які навчаються або викладають українською та польською мовами.

Головні можливості словника щодо пошуку та перекладу слів:

• словник містить близько 89 500 словникових статей і включає широко використовувану лексику сучасних польської й української мов;
  • вперше у словнику представлена транскрипція слів польської й української мов, а слова та фрази супроводжуються правилами орфографії;
  • повнотекстовий пошук дозволяє шукати слова більш ефективно упродовж всього змісту словника, в тому числі заголовні слова, ідіоми та приклади вживання;
  • пошук за заголовками статей;
  • список схожих слів у разі неправильного написання;
  • пошук за шаблоном, якщо ви не впевнені у правописі слова, використання символів «?» і «*»для заміни літер, яких бракує;
  • морфологічний модуль дозволяє переводити слова у будь-якій граматичній формі;
  • під час роботи з іншими додатками можна легко та швидко знайти переклад будь-якого невідомого слова;
  • працює без підключення до Інтернету: завантажте словник і користуйтесь ним без додаткових витрат.

Скачайте безкоштовно каталог словників Slovoed, спробуйте всі можливості нового польсько-українського словника Slovoed Classic та придбайте повну версію.

Для версії Android 2.3 і вище https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slovoed.dictionaries.

Для Mac 10.7 (Lion) і вище https://itunes.apple.com/ua/app/slovoed-dictionaries/id524941905?mt=12.

Для iOS випуск словника планується в грудні https://itunes.apple.com/ua/app/slovoed-dictionaries/id582920453?mt=8.

Вартість словника $22,99.