УДЦР став дійсним членом Асоціації «Телекомунікаційна палата України»

Український державний центр радіочастот став дійсним членом Асоціації «Телекомунікаційна палата України». Відповідне рішення нещодавно було ухвалено на черговому засіданні Асоціації.

Про це в коментарі прес-службі УДЦР повідомив генеральний директор держпідприємства Володимир Корсун.

Він також зазначив, що УДЦР підтримує задекларовані принципи Асоціації з розвитку в Україні сфери телекомунікацій, програмних послуг, виробництва обладнання та представництва і захисту загальних інтересів своїх членів. Саме це і є однією з головних причин вступу держпідприємства до Телекомпалати.

«УДЦР зацікавлений у тісній співпраці з учасниками ринку телекомунікацій і тому активно використовує потенціал усіх асоціацій галузі, до складу яких входить багато провідних компаній України. Сподіваємося, що і членство в новій Асоціації допоможе нам знайти ще більше друзів та партнерів, спільно з якими ми активно розвиватимемо телекомунікаційну галузь країни, використовуючи для цього виробничий та науковий потенціал нашого сучасного, високотехнологічного підприємства», – наголосив Володимир Корсун.

Слід нагадати, що УДЦР вже входить до складу Інтернет асоціації України та Української асоціації операторів зв’язку «Телас», і завдяки цьому у менеджменту держпідприємства з’явилися нові можливості оперативно реагувати на зміни бізнес-клімату, шукати і пропонувати нові формати взаємодії з учасниками ринку.